Az utóbbi 4-5 hét alatt elkezdtem ismerkedni a CI-vel. Egyik munkámat is ezzel kezdtem el fejleszteni. Tetszik, hogy használható PHP4-el és PHP5-el is, illetve, hogy az esetlegesen eddig elkészített saját osztályaidat is gond nélkül fel lehet használni.
Mivel több munka is kilátásban van és egyedül ezeket nem fogom tudni határidőre elkészíteni, partnert keresek egy-egy rész vagy (a partnertől függően) akár egész oldal elkészítéséhez.
A cél mindenképpen egy újra hasznosítható rendszer és elemeinek kialakítása.
Ha magabiztosan bánsz a phpval, ismered a smarty-t, adodb-t, prototype.js -t és egyéb nyalánkságokat illetve van időd és kedved alkalmanként távmunkával pénzt keresni akkor küldj egy privát üzenetet néhány fontosabb információval magadról és felveszem veled a kapcsolatot.
Tudom, a fizetés a legfontosabb:) Fizetés a munka nagyságától függően, előzetes feladatonkénti megállapodással illetve közös feladat specifikáció megtárgyalásával lehetséges, majd a feladat elvégzése után saját bankszámlámról átutalom a megállapodott összeget.
Ha valami kérdés volna, szivesen várom, de megkérek minden kedves magyar fórumozót, hogy a prog.hu féle lehurrogós, lefikázós hozzászólásokat mellőzzük, mivel pontosan azért írok ide, mert itt csak azok fordulnak meg akik a CI-vel foglalkoznak, vagy foglalkozni szeretnének.