ExpressionEngine CMS
Open, Free, Amazing

Thread

This is an archived forum and the content is probably no longer relevant, but is provided here for posterity.

The active forums are here.

Magyar CI fejlesztő partnert keresek (távmunka lehetőség) - I searching hungarian CI developer partner (telework opportunity)

August 28, 2007 8:30am

Subscribe [1]
  • #1 / Aug 28, 2007 8:30am

BDT

24 posts

Az utóbbi 4-5 hét alatt elkezdtem ismerkedni a CI-vel. Egyik munkámat is ezzel kezdtem el fejleszteni. Tetszik, hogy használható PHP4-el és PHP5-el is, illetve, hogy az esetlegesen eddig elkészített saját osztályaidat is gond nélkül fel lehet használni.

Mivel több munka is kilátásban van és egyedül ezeket nem fogom tudni határidőre elkészíteni, partnert keresek egy-egy rész vagy (a partnertől függően) akár egész oldal elkészítéséhez.

A cél mindenképpen egy újra hasznosítható rendszer és elemeinek kialakítása.

Ha magabiztosan bánsz a phpval, ismered a smarty-t, adodb-t, prototype.js -t és egyéb nyalánkságokat illetve van időd és kedved alkalmanként távmunkával pénzt keresni akkor küldj egy privát üzenetet néhány fontosabb információval magadról és felveszem veled a kapcsolatot.

Tudom, a fizetés a legfontosabb:) Fizetés a munka nagyságától függően, előzetes feladatonkénti megállapodással illetve közös feladat specifikáció megtárgyalásával lehetséges, majd a feladat elvégzése után saját bankszámlámról átutalom a megállapodott összeget.

Ha valami kérdés volna, szivesen várom, de megkérek minden kedves magyar fórumozót, hogy a prog.hu féle lehurrogós, lefikázós hozzászólásokat mellőzzük, mivel pontosan azért írok ide, mert itt csak azok fordulnak meg akik a CI-vel foglalkoznak, vagy foglalkozni szeretnének.

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

ExpressionEngine News!

#eecms, #events, #releases