Thread

This is an archived forum and the content is probably no longer relevant, but is provided here for posterity.

The active forums are here.

Could a missing space cause a problem?

May 30, 2012 5:26am

Subscribe [2]
  • #1 / May 30, 2012 5:26am

    Sam Sullivan's avatar

    Sam Sullivan

    64 posts

    I’ve had a few problems with a Safecracker page recently, most of the time it works OK, but occasionally doesn’t save properly.

    I checked code and all I could find was a missing space between the name and value parameters, what do you think, would this affect anything?

    eg:

    {exp:safecracker}
    <input type="hidden" name="who"value="{member_id}"/>
    <input type="submit" value="Go" />
    {/exp:safecracker}
  • #2 / May 30, 2012 3:53pm

    Shane Eckert's avatar

    Shane Eckert

    7174 posts

    Hey Sam Sullivan,

    I suppose it could, but I would think it would fail all the time, not just randomly. Right? That is really odd. Unless maybe we are dealing with some odd caching?

    Is there anything else you can tell me about the behavior when it does not save?

    What version of EE is this?

    Thanks,

  • #3 / May 30, 2012 5:03pm

    Sam Sullivan's avatar

    Sam Sullivan

    64 posts

    Thanks for getting in touch.

    It does seem to work with and without that space, on my browser that is.

    Maybe it’s down to some browsers not liking the missing space, while others can handle it, your thoughts seem to suggest it shouldn’t so sure this must be the problem.

  • #4 / May 30, 2012 5:46pm

    Shane Eckert's avatar

    Shane Eckert

    7174 posts

    Hey Sam,

    That sounds reasonable. It could be a browser thing.

    Which versions have you tried?

    Thanks,

ExpressionEngine News

#eecms, #events, #releases