Bug #23656 See Comments

EE update notice not working correctly

Version: 4.2.1 Reporter: fanderson

I manage multiple sites. One site which is running 4.2.1 says that it is up to date, while another site, which is running 4.3.1 also says it is up to date. I trust the latter more than the former. On the site running 4.2.1, the icon is green and even when I click on it, it says it is up to date. They both can’t be right.

  • Can you grab a fresh copy of your license and replace the current one on that site with the wrong version?

    And we did just release 4.3.2, so I’d double check that’s showing correctly on the working site as well.

    Robin Sowell
    05th July, 2018 at 3:17pm
  • Hi Robin,

    I added the current license from the website and it still displays EE 4.2.1 and says it is the current version.

    AACG
    05th July, 2018 at 3:30pm
  • OK- 1 last thing, let’s clear out the cache. So ftp in and go to system/user/cache/ and delete current_version and software_registration.

    Any change?

    Robin Sowell
    05th July, 2018 at 3:43pm
  • Alas. No change.

    AACG
    05th July, 2018 at 3:45pm
  • Can you drop a quick email to support@ellislab.com - if possible, I’d like to take a closer look.

    We aren’t able to replicate, so hopefully that will shed some light on things.

    Robin Sowell
    05th July, 2018 at 4:21pm
  • Just to close the loop, it looks like there was an environmental issue and once the host updated the curl library that got it resolved.

    Thanks again for the access!

    Robin Sowell
    11th July, 2018 at 5:22pm

You must be signed in to comment on a bug report.

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

ExpressionEngine News!

#eecms, #events, #releases